Love Moon Instant црн шампон
13 дек 2012

Love Moon Instant црн шампон

 

Најновиот високо-технолошки производ за поцрнување на  коса во 21-от век!

Тој гo обезбедува основното решение на четирите  главни проблеми кои се јавуваат во поцрнувањето на косата : нецелосно, ризично, испарливo и бавно.

Тој ви овозможува да ги комплетирате следните процеси  додека  ја миете косата: поцрнува, ја храни, регенерира и исполнува.

Со природни растителни есенции и јони за коса, шампонот има посебни тројни ефекти: шампон, балсам, поцрнување.

Ова можат ефикасно да ја намали штетата на косата.

Содржи активнa формула којa продира длабоко во косата со состојки кои продираат длабоко во фоликулот на влакната , косата ја влажнат од внатре кон надвор и се формира меланин.

Без разлика на тоа каков е квалитетот на Вашата коса, Love Moon Instant црниот шампон ја прави Вашата косата здрава, црна и убава.

Без фризери и боење, шампонот ја црни косаата природно и здраво.

Едноставни карактеристики – Инстант поцрнување

Структурата на влакното  природно се отвора додека се мие косата со овој шампон, дозволувајќи им на природните оксидирачки елементи да навлезат во косата и да го активираат меланининот со цел да се добие ефект на црна коса.

Без прекумерност или недоволен интензитет, шампонот има улога да ја  пополни и негува косата со природни растителни екстракти и да и даде на  вашата побелена коса нов живот за 5 минути.

Водечките технологија – Сигурно  поцрнување

Револуционерна иновација, Love Moon Instant црниот шампон го елиминира стравот од штетното фарбање.

Тој е анти-алергиски, нетоксичен и без нус појави , производ  на водечка технологија за  поцрнување на  коса, која има поминато на  инспекција за безбедност  од  провинцијата Гуангдонг, техничка контрола, хемиска контрола , контрола на квалитет и инспекција за прозиводот.

Сите технички показатели ги исполнуваат или надминуваат националните стандарди и безбедноста и технолошките достигнувања во оваа индустрија.

Природна нега – Долгорочно црна

Love Moon Instant црниот шампон интегрира шампон, храна, регенерација и поцрнување.

Ставете шампон директно на косата пред миење. Без мокрење косата е полесна за користење.

Користењето на Love Moon Instant црниот  шампон и дава на косата сјај и црна боја за целиот месец.

Долготрајната употреба помага во растот на меланинот на косата  и Ви дава совршена природна црна коса.