За нас

Health Line PRIAMUS отпочнува една нова ера во водењето на здрав живот за сите оние кои ќе ни се приклучат кako наши задоволни консументи.

Вашата денешна посета е само почеток и вовед во еден нов систем на здраво живеење.

Health Line PRIAMUS ви нуди четири палети на прозиводи за здраво и витално тело.

Почнувајќи од Meizitang Botanical Slimming производи за слабеење, со кои се гордееме што конечно се достапни за нашите домашни конзументи, нивното опстојување на светските пазари повеќе години само ја потврдува нивната ефикасност и ја дава довербата на производ кој изградил одредено реноме кое почнуваме да го градиме и нудиме на нашиве простори, а за кое слободно покрај на нашиот сајт можете и да ги проверите специфакациите и искуствата и на многу други светски веб сајтови.

Покрај производите за слабеење гордо Ви ја преставуваме и прогамата APRICOT POWER производи кои  малкумина можат да си ги дозволат поради нивната ограничена достапност во одредени прекуокеански земји во светот, а за кои се потрудивме да ги обезбедиме директно за нашиот македонски пазар. Имено Apricot  Power е вашиот сигурен извор за квалитетни семки од кајсија и В-17 производи. Apricot  Power обезбедува смеки од кајсија растени во  Калифорнија уште  од 1999 година. Со текот на годините Apricot  Power  се проширува и  сега веќе  продава повеќе од 100 различни производи и додатоци на исхрана на свесни за здравјето клиенти од целиот свет.

CYTO PHARMA специјализирана компанија е уникатна за производството на Amygdalin ( vitamin B17) , со врвен квалитет. Од како е основана CYTO PHARMA во 1971 година, е посветена на здравјето. Ова исто така значи посветеност на квалитетот, иновацијата и интегритетот. CYTO PHARMA е едена од ретките производители на Amygdalin ( vitamin B17) која всушност спроведува свои истражувања, производство и дистрибуција.Специјализирани во производството на Amygdalin ( vitamin B17) , со врвен квалитет и производно искуство од  над 40 години . Нивната посветеност кон здравјето и благосостојбата е прикажана во нивните производи и е ценета од страна на многу свесни за здравјето потрошувачи од целиот свет.

И на крај WINALITE INTERNATIONAL мултинационална корпорација специјализирана за истражување, развој, производство и продажба на високо-технолошки производи за здрав живот.Со својот главен производ WinCare ( Love Moon Anion)  , хигиенски влошки со анјони , станува општо-позната на глобалниот пазар  и постигнува меѓународен маркетнички развој, како и широко признавање и ѕвездена репутација .

Нашата цел е да стекнеме верни и горди коминтенти на кои можеме да им понудиме решение кое може да води исклучиво кон поведра, здрава и сигурна иднина.