About: emilija.h

<!--:MK-->Preven-ca капсули<!--:-->  <!--:SQ-->Preven-ca kapsula <!--:-->   <!--:en-->Preven-ca капсули<!--:-->
11 Dec 2012

Preven-ca капсули Preven-ca kapsula Preven-ca капсули

Оваа сеопфатна мешавина од екстракти  од моќни билка и плодови е создадена за да обезбеди широк спектар на флавоноиди со научно докажана антиоксидантска  активност и ефикасност. Preven-ca е природен извор на важни хранливи состојки кои содржат моќни антиоксиданти и други супстанции со голема заштитна и превентивна вредност.Антиоксидансите го неутрализираат клеточното оштетување предизвикано од слободните радикали, формирани од страна на храна богата со масти, пушење, смог, алкохол, ултравиолетово зрачење, и многу други материи генерирани во нашиот модерен начин на живот. Многу...

Read More
<!--:MK--> Витамин А + Е Емулзија<!--:--> <!--:SQ--> Vitaminë А + Е Еmulsion<!--:--> <!--:en--> Витамин А + Е Емулзија<!--:-->
11 Dec 2012

Витамин А + Е Емулзија Vitaminë А + Е Еmulsion Витамин А + Е Емулзија

Витамин А и Е Емулзија е супер концентриран извор на витамините А и Е. Овие два антиоксиданса му овозможуваат на телото да врши различни функции кои се од витално значење за нашето здравје. Фактот дека витаминот А доаѓа пред сите други витамини, ни дава една идеја за неговото огромно значење за нашето здравје. Витаминот А е неопходен за раст на клетките, јасен вид, здрава кожа, силна коса, раст на забите и коските, гастроинтестинално здравје и искористувањето на протеините во телото....

Read More
Just Barley Green Juice
11 Dec 2012

Just Barley Green Juice

Barley Green Juice Powder – сок во прав од зелен јачмен е  природна храна која содржи неверојатно високи износи на синергетски хранливи материи. Вашето тело треба да стане силно, здраво, и со младешки изглед.Oвој сок во прав од зелен јачмен  е суров, вегетаријански, и глутен-ослободен. Еден поинаков вид на трева Јачменот е најдобар вид супер природна храна, препорачана од страна на експерти за природно здраво движење. Она што ја прави храната погодна во споредба со другите е густината  и концентрацијата на...

Read More