Продукти

<!--:MK-->Сурови семки од кајсија <!--:--><!--:SQ-->Fara të papërpunuara prej kajsisë<!--:-->
13 Dec 2012

Сурови семки од кајсија Fara të papërpunuara prej kajsisë

Овие сурови Калифорниски семки се обработени на начин со кој што се овозможува зачувување на нивната хранлива вредност и зачувување на висока концентрација на витамин Б17 , природните ензими и Б15. Што е Б17 (Amygdalin)? Во 1952 год биохемичарот Ернст Кребс го открил витаминот Б17 (Amygdalin). Б17, исто така познат како Amygdalin , претставува прочистена форма на Амигдалин и се добива со  екстракција од семката на кајсијата. Б17 (Amygdalin) е супстанција која природно се наоѓа во над 1200 различни видови...

Read More
<!--:MK-->Витамин B17 (NOVODALIN) Таблети <!--:--><!--:SQ-->Vitaminë B17 (NOVODALIN) Tableta<!--:-->
13 Dec 2012

Витамин B17 (NOVODALIN) Таблети Vitaminë B17 (NOVODALIN) Tableta

Што е Б17 (Amygdalin)? Во 1952 год биохемичарот Ернст Кребс го открил витаминот Б17 (Amygdalin). Б17, исто така познат како Amygdalin , претставува прочистена форма нa Амигдалин и се добива со  екстракција од семката на кајсијата. Б17 (Amygdalin) е супстанција која природно се наоѓа во над 1200 различни видови храна, вклучувајќи ги и семките на многу видови на овошје, како што се кајсии, сливи, цреши, портокали, нектарини, јаболка и праски. Овој  природен Б17 додаток е извлечен од семката на кајсијата....

Read More
Multi Vitamin Plus+
13 Dec 2012

Multi Vitamin Plus+

Мулти-Витамин Плус + има повеќе животнo витални хранливи материи со Што се овозможува да се постигне рамнотежа меѓу здраво тело и здрав ум. Не само што ги содржи оригиналните витамини и минерали на кои вие сметате , има плус  додадено  повеќе есенцијални масни киселини, зелен зеленчук, овошје и антиоксиданти во оваа нова формула. Се покажало со текот на времето дека зад секој живот исполнет со енергија и виталност е орган исполнет со изобилство хранливи материи. Одржувањето нa нашето секојдневно здравје...

Read More
<!--:MK-->AHCC (Active Hexose Correlated Compound) капсули <!--:-->  <!--:SQ-->AHCC (Active Hexose Correlated Compound) kapsula <!--:--> <!--:en-->AHCC (Active Hexose Correlated Compound) капсули <!--:-->
13 Dec 2012

AHCC (Active Hexose Correlated Compound) капсули AHCC (Active Hexose Correlated Compound) kapsula AHCC (Active Hexose Correlated Compound) капсули

AHCC (Activehexose correlated compaund) претставува активна полисахаридна форма, добиена со култивирање и ензимска модификација (45-60 дена) од мицелиумот на габите од фамилијата Basidiomycetes. Тој е алфа-глукан (полисахарид), којшто има имунoстимулирачко дејство и има многу мала молекулна маса, која лесно се апсорбира од ѕидот на тенкото црево. AHCC има влијание врз вродениот имунитет, односно ги активира белите крвни клетки, макрофагите и природните клетки убијци (NK-клетки), како и B и T-лимфоцитите Овој производ се користи кај пациентите подложени на хемотерапија и зрачење...

Read More
<!--:MK-->WinCare хигиенски влошки <!--:--> <!--:SQ--> WinCare vata higjienike<!--:--> <!--:en-->WinCare хигиенски влошки <!--:-->
13 Dec 2012

WinCare хигиенски влошки WinCare vata higjienike WinCare хигиенски влошки

WinCare  хигиенски влошки, кои во споредба со редовните влошки се поздрави и имаат подобри антибактериски својства. Под памучната површина на  ” WinCare   ” влошките има анјонски слој.За време на употребата, овој слој произведува многу голем број на негативно наелектризирани јони. Анјонскиот слој се активира со помош на  телесна температура и влажноста и на тој начин интезивно испушта корисни анјони , околу  5.800  единици на кубен сантиметар. Анјоните се негативно наелектризирани молекули. Овие честички се од суштинско значење за нашето здравје. Анјоните кои се се наоѓаат во воздухот  и витамините кои  се наоѓаат во храната , имаат корисен ефект на здравјето и животот. Овие честички, познат како “воздушни витамини ” помагаат во развојот на организмот и во спречување...

Read More
<!--:MK-->   Winsmile Aнјонска паста за заби<!--:--> <!--:SQ--> Winsmile Pastë dhëmbesh anjoni<!--:--> <!--:en-->   Winsmile Aнјонска паста за заби<!--:-->
13 Dec 2012

Winsmile Aнјонска паста за заби Winsmile Pastë dhëmbesh anjoni Winsmile Aнјонска паста за заби

Паста за заби која содржи анјонски минерални соли, направена со интегрирање на палеозојски минерални соли со помош на нанотехнологија. Кога ги миете забите,  поради температурата на устата и триењето, пастата за заби создава енергија која ја впива водата и создава анјони.Анјоните ги апсорбираат колониите на микроорганизмите во устата и го спречуваат нивниот опстанок и репродукција, со што се намалува формирањето на плакети и го одржува здравјето на непцата.Минералните соли содржат природни минерални елементи,помагаат во произведување  на пробиотици во непцата и...

Read More
<!--:MK-->WinBeauty хидро-гел маска за лице<!--:--> <!--:SQ--> WinBeauty hidro-gel maskë për fytyrë <!--:--> <!--:en-->WinBeauty хидро-гел маска за лице<!--:-->
13 Dec 2012

WinBeauty хидро-гел маска за лице WinBeauty hidro-gel maskë për fytyrë WinBeauty хидро-гел маска за лице

Откријте ја тајната на прозрачна кожата за само 5 дена! WinBeauty Хидро-гел маската е направенa од природeн Саго хидро-гел. Маската е ослободена од конзерванси, алкохол и мириси,кои можат да ја иритираат или да предизвикаат непријатност на кожата. Оваа повеќенаменскa хидро-гел маска ја обезбедува кожата со антиоксиданска заштита, како и зголемување на нивото на влага веднаш! Тоа  супер освежувачка формула, заедно со моќни био-чистечки способности, ги отстранува мртвите клетки на кожата, и ја остава кожата мазна и еластична со живописен сјај....

Read More
<!--:MK-->  Love Moon Instant црн шампон<!--:--> <!--:SQ--> Love Moon Instant shampon i zi<!--:--> <!--:en-->  Love Moon Instant црн шампон<!--:-->
13 Dec 2012

Love Moon Instant црн шампон Love Moon Instant shampon i zi Love Moon Instant црн шампон

  Најновиот високо-технолошки производ за поцрнување на  коса во 21-от век! Тој гo обезбедува основното решение на четирите  главни проблеми кои се јавуваат во поцрнувањето на косата : нецелосно, ризично, испарливo и бавно. Тој ви овозможува да ги комплетирате следните процеси  додека  ја миете косата: поцрнува, ја храни, регенерира и исполнува. Со природни растителни есенции и јони за коса, шампонот има посебни тројни ефекти: шампон, балсам, поцрнување. Ова можат ефикасно да ја намали штетата на косата. Содржи активнa формула којa...

Read More
<!--:MK-->Витамин В17 – Amigdalina таблети <!--:--> <!--:SQ-->  Vitaminë B17 – Amigdalina Tableta<!--:--><!--:en-->Витамин В17 – Amigdalina таблети <!--:-->
12 Dec 2012

Витамин В17 – Amigdalina таблети Vitaminë B17 – Amigdalina TabletaВитамин В17 – Amigdalina таблети

Што е Б17 (Amygdalin)? Во 1952 год биохемичарот Ернст Кребс го открил витаминот Б17 (Amygdalin). Б17, исто така познат како Amygdalin , претставува прочистена форма нa Амигдалин и се добива со  екстракција од семката на кајсијата. Б17 (Amygdalin) е супстанција која природно се наоѓа во над 1200 различни видови храна, вклучувајќи ги и семките на многу видови на овошје, како што се кајсии, сливи, цреши, портокали, нектарини, јаболка и праски. Овој  природен Б17 додаток е извлечен од семката на кајсијата....

Read More
<!--:MK-->V-Shine хидратантна маска за ревитализација<!--:--> <!--:SQ--> V-Shine maskë hidratuese për revitalizim <!--:--> <!--:en-->V-Shine хидратантна маска за ревитализација<!--:-->
11 Dec 2012

V-Shine хидратантна маска за ревитализација V-Shine maskë hidratuese për revitalizim V-Shine хидратантна маска за ревитализација

V Shine е хидратантна маска за ревитализација која е посебно формулирана со витамин кој ја намалува меланин пигментацијата и помага за омекнување на кожата. Исто така овозможува долга хидратација која трае 24 часа и ја зголемува влажноста на кожата за 20 %.  Со свеж и природен мирис ја одржава кожата мека и влажна. Главни состојки: Хијалуронска киселина – како важна состојка на дерматолошкиот слој хијалуронската киселина е природен “паметен” тип –  длабоко влажен  фактор кој може да апсорбира неколку стотици...

Read More