<!--:MK-->WinBeauty хидро-гел маска за лице<!--:--> <!--:SQ--> WinBeauty hidro-gel maskë për fytyrë <!--:--> <!--:en-->WinBeauty хидро-гел маска за лице<!--:-->
13 Dec 2012

WinBeauty хидро-гел маска за лице WinBeauty hidro-gel maskë për fytyrë WinBeauty хидро-гел маска за лице


Откријте ја тајната на прозрачна кожата за само 5 дена!

WinBeauty Хидро-гел маската е направенa од природeн Саго хидро-гел.
Маската е ослободена од конзерванси, алкохол и мириси,кои можат да ја иритираат или да предизвикаат непријатност на кожата.

Оваа повеќенаменскa хидро-гел маска ја обезбедува кожата со антиоксиданска заштита, како и зголемување на нивото на влага веднаш!
Тоа  супер освежувачка формула, заедно со моќни био-чистечки способности, ги отстранува мртвите клетки на кожата, и ја остава кожата мазна и еластична со живописен сјај.

Зошто да користите WinBeauty Хидро-гел маска?
Порите на кожата често се преплавени со нечистотија и масло.  За тоа  на кожата и треба влага, хранливи материи, антиоксиданси и добра циркулацијата на крвта за да има здрав младешки и светол изглед.
На WinBeauty Хидро-гел маска е погодна за многу различни типови на кожа.

 За кои типови на кожа  е погодна Winbeauty Хидро-гел маската за лице?
–  Кожа со недостатоци склона кон акни,  и темни дамки на кожата
– Кожа со лузни и нерамни тонови на кожата
– Зголемени пори
– Стареење и оделување на кожата
– Сува и Комбинирана кожа
– Изгореници на кожата

Па што се придобивките од користење на WinBeauty Хидро-гел маска?

 • Био Чистење
  – Отстранување на нечистотијата и вишокот на мрснотии од порите.
  – Ги брише мртвите клетки на кожата и нечистотија  и ја прави кожата посветла.
 • Санација
  – Префрлувањето на  богатите антиоксиданси за подобрување на кожата прават добра заштитна бариера.
  – Овозможува дури и дистрибуција на кожен серум да го  заштити и задржи тенот.
  – Помага да се намали појавата на големи пори.
  – Помага за хидратација на кожата.
 • Регенерација
  – Ја смирува и освежува кожата.
  – Помага да се подобри циркулацијата на крвта.
  – Регенерација за поздрава кожа.

Состојки

Аква (вода), Metroxylon саго (Есенција од саго палма), растворливи во вода полимери
и целулоза (добиени од растителни материја).

1 кутија содржи содржи 5 парчиња.E zbuloni fshehtësinë e lëkurës së shkëlqyeshme për vetëm 5 ditë.

WinBeauty Hidro-gel maska është bërë nga Sago hidro-geli natyror.
Maska është e çliruar prej konservanseve, alkooli dhe era, që mund ta iritojnë dhe të shkaktojnë shqetësime të lëkurës.
Ky hidro-gel i cila ka më shumë dedikime e siguron lëkurën me mbrojtje anti-oksidansi, si dhe rritje e nivelit të lagështisë.
Kjo është formulë freskuese, bashkë me bio-pjesëza me aftësi të fuqishme, i tërheq qelizat e vdekura të lëkurës, dhe lëkura mbetet e butë dhe elastike me shkëlqim të gjallë.
Pse të përdorni WinBeauty Hidro-gel maskë?
Poret e lëkurës shpesh janë të bllokuar me ndotësi dhe vaj. Prandaj lëkurës i nevojitet hidratim, materi ushqyese, antioksidanse dhe qarkullim të mirë të gjakut, që të ketë dukje të shëndoshë rinor.

WinBeauty Hidro-gel maska është e përshtatshme për shumë lloje të ndryshme të lëkurës.

Për cilët lloje të lëkurës është e përshtatshme Winbeauty Hidro-gel maska për fytyrë?
– Lëkurë me mungesa të prirur ndaj puçërrave, dhe njolla të errëta të lëkurës
– Lëkurë me vragë dhe tone të parafshëta të lëkurës.
– Pora të rritura
– Plakje dhe ndarje të lëkurës
– Lëkurë e thathë dhe e kombinuar
– Djegje të lëkurës

Cilët janë përfitmet nga përdorimi i WinBeauty hidro-gel maska?
• Bio pastrim
– Tërheqje e papastërtisë dhe teprica e yndyreve të poreve.
– I fshin qelizat e vdekura të lëkurës dhe papastërtisë dhe e bën lëkurën më të ndritshme
Sanksionim
– transferim të antioksidanseve të pasura për përmirësim të lëkurës bëjnë barierë e mire mbrojtëse.
– Madje mundëson edhe shpërndarje e serumit të lëkurës që ta mbajë dhe ta mbrojë çehren.
– Ndihmon që të zvogëlohet shfaqja e poreve të mëdha.
– Ndihmon për hidratim të lëkurës.
• Regjenerim
– E qetëson dhe e frskon lëkurën.
– Ndihmon që të përmirësohet qarkullimi i gjakut.
– Regjenerim për lëkurë më të shëndoshë.

Përbërës:
Aqua (ujë), Metroxylon саго (Esencë nga sago palma), polimere që treten në ujë
dhe celulozë ( të fituara nga materi bimore).
1 kuti përmban 5 pjesë.